η μία και μοναδική Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε μετά από 16 χρόνια στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, που διεξήχθη στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και μαγνητίσε άπαντες με το execution της.

Έλενα Παπαρίζου: Το μήνυμά της μετά την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision | Hello Magazine
Έλενα Παπαρίζου: Το μήνυμά της μετά την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision | Hello Magazine

η τραγουδίστρια που χάρισε τη νίκη στη χώρα μας το 2005 με το "Number One" ερμήνευσε ξανά το νικητήριο τραγούδι για την Ελλάδα και απέδειξε γιατί κατόρθωσε να κερδίσει, αφού η σκηνική της παρουσία ήταν άκρως εντυπωσιακή και προκάλεσε τη συγκίνηση πολλών Ελλήνων που την παρακολουθησαν. Μάλιστα, τα σχόλια στα web-based media την είχαν ως πρωταγωνιστρια.

η Έλενα Παπαρίζου αμέσως μετά την εμφάνιση της κοινοποίησε δύο εικόνες της και εξέφρασε τα συναισθήματά της. Στη μία φωτογραφία ποζάρει με την ομάδα της και γράφει: " Είχα μια πραγματικά απίστευτη εμπειρία, ροκάροντας στο rooftop του Νew York Hotel με αυτά τα παιδιά . Φυσικά, ευχαριστώ πολύ τον Φωκά Ευαγγελινό που με βοήθησε με τις πρόβες πριν μερικές εβδομάδες".

ακόμη, η διάσημη καλλιτέχνιδα κοινοποίησε μια φωτογραφία όπου ήταν μόνη, με την ενδυματολογική δημιουργία της Εφης Παπαϊωάννου και έγραψε: "Δεν μπορώ να βρω τις λέξεις ώστε να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας. Η Eurovision είναι πάθος, αγάπη! Eurovision είσαι το "Number one" μου".